negl4

Dere kan ta det helt med ro, jeg skal ikke bli noen rosablogger. Men selv om man er kommet over sin første ungdom så må man vel ha lov til å være litt jålete ;o)

Jeg kan ikke la være å skrive litt om den fantastiske neglelakken til Deborah Lippmann som virkelig har fått hele verden til å gå av hengslene (vel, nesten i alle fall). Lakken ble lansert i USA i 1998, men kom til Norge i mai i år (2011). Og hva er  det som gjør at denne lakken er så populær?

Deborah Lippmann er en av de mest berømte manikyristene i USA. Hun har fått utallige magasinforsider og har jobbet med en haug av de største stjernene, for eksempel Sarah Jessica Parker og Renee Zellwegger.lippmann1

Bildet over er screenshot fra hjemmesiden til Deborah Lippmann

Kolleksjonen består av 54 neglelakker og kjennetegnes stort sett av klassiske farger. Alle har navn etter sangtitler på grunn av Deborah Lippmanns kjærlighet til musikk. Blant vårens farger finnes blant annet Yellow Brick Road. På bildet ovenfor kan du se flere av sangtitlene.

Selv har jenegl2g kjøpt fargene Happy Birthday og Today was a Fairytale. Jeg kjøpte dem mest fordi jeg synes de var morsomme, glitrende og oppsiktsvekkende ;o)

Det betyr absolutt ingenting for meg om Sarah Jessica Parker bruker neglelakken eller ikke, for meg er det helt andre ting som betyr noe.

Jeg siterer fra Happy Day, TV2.

Neglelakkene fra Deborah Lippmann kommer i 15 ml, og inneholder biotin og grønn te, som sammen med Aucoumea Klaineana-esktrakt (et naturlig kvae fra Vest-Afrikanske trær red.anm.) skal styrke, gi fuktighet, stimulere neglevekst og forhindre dannelse av riller på neglene. Neglelakken har en tykk konsistens, og tette børstehår som gjør at den er enkel å påføre. Neglelakken tørker raskt, og resultatet er en jevn og profesjonell finish som holder lenge.

lippmann3Jeg har fått flere positive kommentarer for neglelakken. Da jeg var inne i en butikk på Ski Storsenter på fredag (14.10.11) kommenterte ekspeditrisen neglene mine og sa blant annet “Jeg blir skikkelig glad av å se på neglene dine, blir i godt humør av dem”. Da hadde jeg på “Happy Birthday” og den er en glad neglelakk som skinner i alle regnbuens farger.

I Oslo selges neglelakkene blant annet i Gimle Parfymeri og Kiman Women i Paléet, i Ski på Sanselig på Ski Storsenter og i Moss på Portobello i Gågaten.

Reklame