italiatorill2Denne bloggen så dagens lys i 2008 og het da Torills Koffert og ble publisert på Blogger. Den ble egentlig til fordi jeg ville skaffe meg litt erfaring før jeg satte i gang med elevblogging. I løpet av disse årene har den fått mange ulike innlegg, de har vel egentlig handlet om det meste.

I 2009 opprettet jeg min temablogg om mat og reiser, Mammas Kokebok, på Blogger. Jeg fortsatte likevel å skrive en del innlegg på Torills Koffert. Innleggene kom sporadisk og handlet fortsatt om det meste. Jeg tenkte i en periode at jeg skulle slette bloggen, men følte at jeg trengte en blogg hvor jeg kunne skrive om ting som ikke handlet om mat og reiser.

Imidlertid likte jeg verken navnet på bloggen, designet eller plattformen. Jeg hadde på en måte vokst fra Blogger selv om det er en flott plattform. Mulighetene er likevel større på WordPress. Før jeg flyttet den skiftet jeg navnet til Dagene mine fordi jeg synes dette var mer dekkende

Jeg flyttet først Mammas Kokebok over på eget domene; mammaskokebok.com og nå har jeg også flyttet den andre bloggen over på dagenemine.com.

Så nå erklærer jeg den nye bloggen for åpnet,  darammmm! Jeg ønsker nye og tidligere lesere velkommen og håper dere vil trives. DSCF4265

Reklame