Det er flere uker siden jeg bestilte hotellrom i Paris for min datter og meg selv i forbindelse med den årlige mor- og datterturen vår. Denne gangen oppstod det imidlertid et problem som jeg definitivt ikke likte.

27. september fkk jeg bekreftelse fra Hotels.com om at alt var i orden med bestillingen og at hotellet ønsket oss velkommen.

Dagen etter, 28. september, fikk jeg mail fra hotellet om at de ikke hadde plass til oss likevel og at de hadde flyttet oss over til et annet hotell.

Skjermbildehotel2

Dette likte jeg selvsagt ikke, jeg hadde valgt det første på grunn av den gode beliggenheten i Saint Germain des Pres. Hotellet de hadde booket oss inn på nå lå i det samme området, men lenger fra Seinen og ca 700 meter fra det første hotellet.

Jeg skrev også tilbake at jeg ikke var fornøyd, men de svarte bare at de takket så mye fordi jeg godtok dette. Hva var alternativet dagen før vi skulle reise?

Det var viktig for meg at jeg fikk twinroom med to separate senger i stedet for dobbeltrom og det hadde jeg fått bereftet på det første hotellet, og fikk det også bekreftet på det nye.

I dag, 29. september fikk jeg beskjed om at de slett ikke kunne gi meg et twinroom likevel:

Skjermbildehotel4

Nå begynte jeg å bli skikkelig irritert og skrev tilbake at enten fikk jeg twinroom ellers fikk de skaffe meg et annet hotell hvor dette var tilgjengelig. Prøvde deretter å ringe Hotels.com, noe som absolutt var en tålmodighetsprøve. Jeg kom ganske fort igjennom, men deretter ble jeg satt over fra den ene til den andre og måtte fortelle samme historie 4 ganger!! Satt nok i telefonen i 1 time og resultatet var at de ikke kunne hjelpe meg, men de skulle ringe hotellet. Men i løpet av denne eviglange telefonsamtalen hadde hotellet sendt meg en ny mail hvor de bekreftet at jeg fikk et twinroom likevel.

Skjermbildehotel3

Så da skulle det altså være i orden, men jeg er slett ikke sikker før jeg står på rommet i morgen. Får kanskje bare være glad for at vi får tak over hodet.

Det som gjør meg spesielt irritert er a det virker som dette er vanlig praksis fra hotellets side. Jeg har i alle fall kommet over 4 rewards som sier

“Vi havnet på Relais Saint Sulpice ved en tilfeldighet. Hadde bestilt på Prince de Conde, men ble ombooked på grunn av feil ved bookingen”!

Dette er rett og slett uakseptabelt, meget dårlig kundebehandling.

hotel1

Reklame