Skjermbilde9Bare for kort tid siden kom Facebook med ganske store endringer, og det tok ikke lang tid før det poppet opp kommentarer på veggen min om dette forferdelige som Facebook nå hadde gjort. Jeg vedder på at det kun er en kvart promille som vet hva de snakker om her. Jeg skjønner ikke hvorfor folk ikke er mer nysgjerrige og har lyst til å teste hva disse endringene egentlig består av. Og hvis Facebook er så forferdelig skummel og farlig så skjønner jeg virkelig ikke hvorfor ikke folk sletter hele kontoen sin!

Mener virkelig folk at Facebook skal være helt statisk? Må den være nøyaktig slik den var da den ble lansert for 6-7 år siden?

Jeg er nå en gang født nysgjerrig på alt som er nytt og jeg lar meg ikke skremme av en skarve endring på Facebook! ;o) Her måtte jeg selvsagt prøve ut og undersøke litt. For å kunne det måtte jeg inn på Facebooks utviklerside. Dette er imidlertid  Betaversjonen og er foreløpig ikke en tilgjengelig app for alle brukere.

Har du lyst til å prøve å få en helt ny og lekker facebookside kan du følge instruksene nedenfor.

Merk: Hvis du ikke allerede har bekreftet din Facebook-konto med enten et mobilnummer eller kredittkortnummer, vil du bli bedt om å gjøre det før du kan prøve de nye funksjonene. Hvis du trenger mer hjelp med det, kan du gå inn å på denne linken.

 

Gå inn på din Facebook-konto og søk etter “Utvikler”

Trykk på lag en applikasjon som vist her:

Skjermbilde3

Deretter skriver du bare noen tilfeldige navn på appen din:

Skjermbilde4

Klikk der det står Open Graph (se over) , skriv noen ord på engelsk og klikk “lagre” på alle sidene som kommer opp.

Skjermbilde5

Skjermbilde6

Skjermbilde7

Skjermbilde8

Så må du godkjenne at applikasjonen får tilgang, og da vil du få en Facebookside omtrent som dette hvis du har fulgt instruksene.

Skjermbilde2

Kilde: Jeg har fått informasjon om nye Facebook av Trine Grung

Reklame