Det er tid for å bestemme vinterens store reisemål. Vi pleier alltid å reise utenfor Europa på vinteren mens vi holder oss i Europa om sommeren. Denne vinteren hadde vi egentlig bestemt oss for India. Først 7-8 dager på rundreise i Det gyldne triangel med Agra, Jaipur med mer og så en uke til slutt i Kerala.

Men så fant vi helt tilfeldig et luksuscruise som virker stadig mer fristende. Det starter i Singapore og avsluttes i Hong Kong eller omvendt. Havnene de er innom er blant annet Ho Chi Minh City, Hue, Hanoi, Bangkok med mer. Det jeg likte så godt med dette cruiset er blant annet at det er flere restauranter å velge blant, man kan dele bord med hvem man vil eller være alene, skipet er kjent for gourmetmat og topp viner og skipet ligger 2-3 dager i samme havn slik at man har mulighet til å utforske de ulike stedene mer enn det som er vanlig på cruise. Det er også mindre av størrelse og mer luksuriøst enn Royal Caribbean, som jeg også syntes var veldig bra.

Så nå er altså det store “problemet” hva vi skal velge først. Jeg spurte på Facebook om råd, og til å begynne med var det cruiset som pekte seg ut, men senere var det stadig flere som mente at India var best. Så nå er jeg like usikker som før. Uansett hva vi velger så blir det begge stedene i løpet av 2 år hvis vi lever og har helsen som man sier.

Reklame