Jeg har reist flere ganger med KLM/AF og har i grunnen vært fornøyd. På lange flighter oppgraderer jeg vanligvis plassen min, og det gjorde jeg også på turen jeg nylig har vært på til Nairobi/Kenya. Dette gikk helt greit på turen til Nairobi, men på hjemreisen startet problemene. Da vi skulle sjekke inn fikk vi (og flere andre) beskjed om at det ikke var plass på oppgradert klasse likevel selv om vi både hadde kvittering på betaling og hvilke plasser vi hadde fått. Det var ikke mulig å endre. Gikk inn på kontoret KLM har på flyplassen i Nairobi, men ingen mulighet til å få våre rettmessige plasser. Ble henvist til KLM’s informasjonskontor i Amsterdam.
Da vi kom frem til Shiphol i Amsterdam så fantes det ikke noe slikt informasjonskontor, altså en bevisst løgn fra personen i Nairobi.
På flighten fra Amsterdam til Oslo var det også problemer. Det var nemlig booket plasser på et fly med 26 rader og flyet vårt hadde 21 rader. Det førte selvsagt til at flere fikk tildelt samme sete etc. Bare rot hele veien.
Det gjenstår å se om vi får tilbake de pengene vi har betalt for oppgradering Nairobi-Amsterdam, men jeg tviler sterkt. De pengene er nok tapt.
Jeg er nå definitivt ferdig med KLM, heretter vil jeg bruke BA (British Airways) når jeg flyr til Nairobi og andre longhawl-destinasjoner. Tipper at KLM mistet en del andre kunder på gårsdagens flight også.

Reklame