Jeg har blogget i 4-5 år, først en periode med bare en reiseblogg og deretter en reiseblogg og en bokblogg. På reisebloggen, som er passordbelagt, var intensjonen å legge ut dagbøker fra alle reisene våre. Det gikk bra en stund, men så ble det litt for mange reiser og litt for mye jobb å blogge om dem. Så nå har denne bloggen vært død i 2 år. Bokbloggen opprettet jeg for å skrive anmeldelser av alle bøkene jeg leser. Men det viste seg  å bli en altfor stor jobb siden jeg sluker bøker. Blogging skal vel føles som en glede og ikke som en plikt. Resultatet ble at jeg la ned bokbloggen etter å ha skrevet om ca 10 bøker.
Siden jeg tidligere hadde ganske lange opphold i Spania med elevene mine opprettet jeg også blogger for disse oppholdene, en for 2008 og en for 2009. Disse ble naturlig nok nedlagt når turene var over. Jeg har også blogg for reiselivslærere i Norge. Den var en del benyttet det første året, men har nå ligget død det siste året dessverre. Den var et fint samarbeidsverktøy.
Matbloggen er den siste bloggen jeg opprettet slik den fremstår nå. Den første utgaven av den opprettet jeg i WordPress hvor jeg la inn alle oppskriftene jeg hadde samlet til datteren min. Men jeg la ikke inn noen flere og jeg var heller ikke så fornøyd med WordPress som plattform. Etter en tid opprettet jeg en ny matblogg i Blogspot og slettet WordPressbloggen. Etter det begynte det å balle på seg og det som i utgangspunktet bare skulle være et slags privat arkiv over noen oppskrifter jeg hadde samlet ble plutselig en levende blogg. Og nå har den hatt godt over 100 000 besøkende. GØY!
Jeg vet ikke hva som vil skje med bloggingen fremover, men jeg tror jeg vil fortsette med matbloggen i alle fall. Jeg lurer litt på om jeg skal legge den på eget domene eller beholde den i blogspot. Jeg har både One.com og Surftown som webhotell, men er usikker på hvordan jeg skal overføre bloggen dit. Det er faktisk ikke så enkelt og jeg er ikke så veldig teknisk av meg. Jeg er ganske oppegående når det gjelder brukersiden, men når det gjelder det tekniske så melder jeg meg ut. Jeg kjenner jo noen som kan hjelpe meg, men er usikker på hva jeg vil.

Reklame