Det er så ufattelig trist å se ut av vinduet nå, mørkt, regn, plantene på terrassen ligger vannrett. Nei, dette er definitivt ikke min årstid selv om jeg er novemberbarn. For å overleve høsten og vinteren er jeg nødt til å bryte opp med en del reiser for å oppleve noe annet. Det gjør ingenting om det er varmt dit jeg reiser, men det er ikke noe krav. Det viktigste for meg er bare å komme meg bort.

Første tur nå går til Berlin igjen 19.-22. november. Det er for å feire bursdagen min med østers og champagne og kanskje besøk i Komische Oper hvor operaen Armida  står på spilleplanen. Denne oppsetningen har fått et lite skandalestempel fordi den er så kontroversiell. Sangerne opptrer nakne under deler av fremføringen og det er det jo ikke alle som liker.

almidra

foto: Snapshot fra hjemmesiden til Komische Oper

Og shopping står selvsagt på programmet, da blir det nok noen nye dupeditter som for eksempel ipad. Jeg skal også drikke applemartinis for det kan de jo kun lage i USA. Jeg har prøvd dem over hele verden, og har oppdaget  at det virkelig ikke er noen andre som kan lage dem.

Og hvordan går det så med SLANKINGEN? Det går bra. Denne uken hadde jeg gått ned 1,1 kg så totalt har jeg gått ned 3 kg på 2 uker. Det er jeg fornøyd med. Dere kan lese mer om dette på min andre blogg, Mammas Kokebok. Jeg skifter visst litt på hvor jeg skriver om slankingen min ;o)

Reklame