hummerkollasje2

Nå er det en uke siden jeg skrev på bloggen om livsstilendring og 1 1/2 uke siden jeg startet på Easylifekurs. I innlegget mitt skrev jeg at jeg hadde skeiet ut en gang og spist sashimi. I løpet av uken har jeg kommet til at jeg må gjennomføre dette opplegget på min måte og ikke bry meg så mye om hva jeg egentlig skulle ha gjort.

Onsdag var jeg på mitt andre Easylifemøte, der ble jeg veid og fikk litt faglig påfyll. Jeg har funnet ut at disse møtene vil jeg ikke fortsette med. For det første har jeg gått på et tilsvarende kurs tidligere og for det andre mistrives jeg på kurset. Det jeg vil gjøre er å møte opp for å bli veid og deretter gå i treningsstudioet i etasjen over kurslokalet. Det er meningen at kursdeltakerne skal leve på kosterstatter i 5,6, 7 uker og mer. I den perioden skal de ikke spise NOE ANNET. Ikke en pastill, ikke en tyggegummi, ikke en sukett i teen. Da vil de komme i ketose og vektnedgangen vil gå mye fortere. Javel, men hva skjer når man bhummer1egynner å spise vanlig mat?  Jeg liker IKKE dette konseptet, derfor vil jeg altså gjøre det på min måte.

Det jeg gjør er å spise kosterstatter 3 ganger per dag. I tillegg spiser jeg 1 knekkebrød, 1 gulrot og 1 frukt (eple, appelsin eller mango) + suketter i teen og espressoen. Jeg ønsker også å spise en lett middag med vin i løpet av helgen. Ifølge ekspertisen er dette fullstendig feil , jeg ødelegger for meg selv. Unskyld meg, det tror jeg ikke noe på. Mulig at jeg vil gå ned saktere, men jeg vil ikke holde på med noe som jeg vil mistrives med.

I tillegg til dietten trener jeg 3-4 ganger per uke etter et program spesiallaget for meg på grunn av en skade jeg har fått i ryggen. Dette går forbausende bra og jeg synes faktisk det er morsomt å trene igjen.

På veiingen forrige kurskveld hadde jeg gått ned 1,9 kg på 1 uke og det er jeg absolutt fornøyd med. Selvsagt vil jeg ikke gå ned like mye hver uke, men jeg vil i alle fall gå ned. Dette er et opplegg som passer meg utmerket og det er større mulighet for at jeg vil klare å gjennomføre det. Jeg er motivert og fokusert på dette og det gjør det enklere. «Premien» jeg har gitt meg selv er altså en lett og kalorifattig middag en gang hver helg. Jeg vil ikke kalle det for en «sprekk» eller «utskeielse» lenger, men en PREMIE hvis jeg har klart å gå ned i løpet av uken. Og denne fredagen var premien hummer og E. Michel Extra Brut champagne. Ingen dårlig premie :o))

Reklame