negler1

Jeg er ikke spesielt jålete (bare litt ;o)), men jeg liker i alle fall å ha pene negler. Går og steller dem en gang i måneden hos min kjære Mona på Monas hår- og neglstudio. Jeg er selvsagt opptatt av neglelakk også.

Dette innlegget skal ikke handle om negler, men om kosmetikkgiganten Chanel som virkelig har lykkes med markedsføringen av sin nye neglelakk-kolleksjon. Selve lanseringen var satt til 10. september, og forhåndsreklamen var at det var 3 ulike farger, Les Khakis de Chanel , vert, brun og rose, også omtalt som IT-farger. Neglelakken ville ikke bli å få tak i utenfor USA, og der kunne man kun kjøpe dem i egne Chanelboutiques. Den kan heller ikke kjøpes på tax-free. Den skulle bare lages i et lite opplag, og når det var tomt ville det ikke bli laget flere. Prisen var 25$, altså helt vanlig pris for en neglelakk.

Slikt pirrer jo nysgjerrigheten hos folk, så når 10. september opprant var det lange køer utenfor Chanelboutiqene. Noen var så forutseende at de kjøpte flere flasker, så nå er det lagt ut mange tilbud på ebay. En venninne har nettopp bestilt en flaske for 60 euro + frakt+toll. Ganske mye for en liten flaske med neglelakk selv om den er kjempefin. På ebay kan man finne priser opp til 120 euro faktisk.

Jeg har veldig lyst på en flaske, men jeg betaler virkelig ikke så mye. Jeg får se hva som skjer, kanskje den etterhvert vil dukke opp utenfor USA også, i alle fall på taxfree. Men jeg har virkelig veeeeeldig lyst på en flaske nå altså……………………

negler2

Begge bildene er stjålet fra Chanels hjemmeside.

Reklame