angry

Foto: Dunkymonkey på Flickr CC

Ikke for å terpe på dette hele tiden, men det hjelper litt å skrive det ned. Den siste uken har jeg vært skikkelig umotivert når det gjelder ikke å røyke. Jeg har savnet det skikkelig og hvis jeg hadde hatt sigaretter i huset så hadde jeg startet igjen. Men det finnes ikke flere sigaretter her (dessverre/ heldigvis). Jeg synes rett og slett at mye av kosen er blitt borte, det er ikke noe hyggelig å sitte ved bordet med tekopp og aviser lenger, det mangler noe i min høyre hånd!

Det er negativt at jeg har så kort lunte for tiden, jeg eksploderer for ingenting. Stakkers mannen min må gå stille i dørene nå, ellers blir jeg rasende helt uten grunn. Jeg hoster mye også, helt merkelig. Innimellom får jeg skikkelige hosteanfall slik jeg hadde mens jeg røyket. Men det går lenger mellom hver gang. Trodde imidlertid at jeg skulle bli kvitt røykhosten ordentlig.

Jeg har hatt søvnproblemer i mange år, men etter at jeg sluttet å røyke har det blitt helt håpløst. Nå hadde jeg ikke sovet i det hele tatt hvis jeg ikke kunne ta en sovetabelett midt på natten etter å ha ligget våken i 3 timer eller mer. Det er ikke holdbart i lengden.

Dessuten må jeg ha substitutt for sigaretten, så det er mye som havner i munnen min for tiden. Målet var jo at jeg skulle gå ned i vekt, men det er jo umulig når jeg ikke kan la være å dytte noe i munnen.

Jeg håper dette er forbigående, ellers gidder jeg ikke lenger å være røykfri !!!

Reklame