montasje2

Onsdag opererte jeg øynene for såkalt alderssyn. Man trenger ikke være utgammel for å få dette problemet, det er noe som oppstår hos alle i større eller mindre grad i midten av 40-årene. Linsene inne i øyet blir stive og mindre elastiske enn før. Jeg synes det ble veldig plagsomt å bruke lesebriller, av og på med brillene hele tiden i klasserommet for eksempel. Så da bestemte jeg meg for å ta dette inngrepet. Ble operert på Memiraklinikken i Fredrikstad. Disse klinikkene finnes over hele Skandinavia og har stor ekspertise på synskirurgi. Prisen for operasjonen var 49 900,-, og måtte selvsagt betales av egen lomme. Det de gjorde var i alle fall å borre et hull i hvert øye, fjerne de gamle linsene og sette inn nye kunstige linser. Hele operasjonen tok ikke mer enn 30 minutter. I ettertid er det massiv drypping med flere ulike dråper flere ganger om dagen i en hel måned. Og jeg er lei dryppingen nå!  Det er også flere etterkontroller, jeg var på min første allerede 2 dager etter operasjonen. Alt var som det skulle være, men hevelse og imflamasjon inne i øyet, noe som var normalt. Jeg er veldig fornøyd med måten jeg har blitt behandlet på hele veien og vil absolutt anbefale Memirakliniken til andre som også vurderer å operere øynene.

Og så var  det båten da. Vi har i mange år hatt en båt som vi sjelden bruker, det er mest jobb for mannen min. Så derfor bestemte vi oss for å selge den, og i går ble den hentet. Det som var litt morsomt var at litt senere på ettermiddagen kom denne båten til bryggen og la seg ved siden av båtplassen vår:

nybåt1

Så da fikk vi jo selvsagt lyst på den :o). Vi får nok bare kontakte eieren og diskutere litt pris og høre om mannskapet kan følge med på kjøpet :o)

nybåt2

(For de som ikke vet det så er dette båten til Kongen :o)

Reklame