berlin2

Det er ikke til å tro at skoleferien er slutt alt. Jeg klager ikke på feriens lengde, men på at det går så fort. Har hatt en veldig fin ferie, mye på farten. Har jo sluttet å røyke i sommer også (enn så lenge).

Men nå er det bare å se fremover. Onsdag skal jeg operere øynene mine for å bli kvitt lesebrillene. Jeg hater å måtte ta brillene av og på hele tiden i klasserommet, og i butikker er det år og dag siden jeg kunne se prisen på en vare. Håper selvsagt det blir vellykket siden jeg skal gjøre dette på en privatklinikk og må betale selv. Litt skummelt å operere øynene er det jo, har hørt at det ikke er vondt, men veldig ubehagelig.

Neste uke skulle jeg også gjerne vært i begravelse til en venninne, men det spørs vel om det er mulig å få fri siden det ikke er nær familie. Svigerforeldre regnes ikke som nær familie i alle fall.

Så er det heldigvis høstferie i uke 40, og jeg får reist en tur igjen. Denne gangen til Barcelona hvor jeg har vært flere ganger. Er ikke så veldig begeistret for den byen, det skyldes at jeg har blitt ranet der slik mange blir. I november har jeg bursdag og da håper jeg vi kan reise en tur til Berlin igjen :o)

Det som hadde vært smart var at mannen min også hadde vært lærer. Han har så lite ferie i forhold til meg, og vi får ikke reist så mye som vi egentlig ville. Det er en evighet til han kan gå av med AFP også.

Men nå er i alle fall ferien slutt enten jeg vil eller ikke :o((

briller

Dette vil jeg bli kvitt!

Reklame