Nå er det vår 4. dag her i Sør-Italia og samtidig er det nå nøyaktig 1 uke siden jeg smakte røyk. Er ganske stolt av meg selv :-). Det går egentlig helt greit, men det er enkelte situasjoner hvor det er vanskelig, for eksempel:

  1. Når jeg har ordnet meg og vi sitter på terrassen med et glass vin før vi skal ut å spise middag
  2. Når vi har spist og jeg ser folk rundt meg tenne en røyk

Men det er absolutt flest fordeler:

  1. For første gang på kanskje 10-15 år kan jeg trekke pusten helt ned i lungene
  2. For første gang på like lenge kan jeg le uten at latteren ender i en hostekule
  3. Jeg hoster mye mindre enn tidligere

Jeg lurer fælt på om jeg klarer å være røykfri når jeg kommer hjem igjen. Der er det flere situasjoner som gjør det fristende å røyke. Men jeg håper virkelig jeg har viljestyrke nok til å klare dette.
Ciao!

Reklame