sig2
Dette er min første dag på ca 35 år uten sigaretter, og jeg liker det ikke. Jeg savner virkelig å ta en sigarett akkurat NÅ. Føler at jeg er i veldig dårlig humør og ikke orker å gjøre noe som helst. Har ikke lyst til å være ikke-røyker i det hele tatt! Savner kosen, nå er det jo ingenting som er koselig. Klarer ikke å tenke på noe annet enn røyk. Om 2 dager reiser vi til Italia og det eneste jeg tenker er at det ikke blir noe koselig uten at jeg kan røyke!
Boken «Endelig ikke-røyker» er det absolutt ingen vits i å lese. Dårlig bok, umotiverende!
Men det kan da ikke fortsette på samme måte? Jeg trodde faktisk at den første dagen uten sigaretter skulle bli enkel. Har da klart meg 1 døgn uten røyk tidligere, da har det vært helt uproblematisk. Men nå, nå er det plutselig helt forferdelig. Det er ikke plass til noe annet enn røyketanker i hodet mitt. Jeg vet at jeg muligens ikke har noe valg når det gjelder røyking nå, hvis jeg ikke skal få altfor store helseplager så må jeg slutte. Men det er nesten så jeg tenker «Er det verdt det?». Skal jeg kanskje godta en stadig dårligere helse med røykhoste og astma til fordel for sigarettene? Akkurat nå er jeg i alle fall i tvil.

Reklame