Nå har jeg vært tvitrer noen måneder og liker det godt. Men for noen dager siden begynte tvitterkontoen å oppføre seg merkelig. En tweet som jeg for eksempel hadde sendt dagen før ble plutselig sendt på nytt, og dette gjentok seg flere ganger. Plutselig oppdaget jeg at jeg fulgte over 100 ukjente amerikanere som jeg aldri hadde bedt om å følge. Og så dukker det opp popup-vinduer om Twitter til stadighet. Hva i all verden var dette for noe? Jeg tenkte selvsagt på virus.

Og i går kom denne meldingen opp:

Så hva gjør jeg nå? Jeg kommer ikke inn på kontoen og jeg har mistet alle followers og følger heller ingen. Har prøvd å slette kontoen og opprette en ny, men det virker helt umulig. Og for meg er det litt krise at jeg ikke er på twitter nå siden jeg hadde tenkt å bruke det i undervisningen. Har kontaktet supportsentret uten å få noen respons også. Hvis noen leser dette og kan gi meg et råd vil jeg være vedkommende evig takknemlig.

Reklame