mat6

Jeg synes det er vanskelig å finne på mat som smaker godt når det er så varmt som det har vært en stund nå. Varm mmat9at smaker meg ikke, så det må være noe kaldt. Spekemat, eggerøre og hjemmelaget potetsalat er godt, men jeg kan jo ikke spise det hver dag. Tapas, Sushi og shashimi er også deilig, og selvsagt skalldyr. Så det har gått mye i disse matrettene i det siste.  I går kveld ble det en ny skalldyraften med hjemmelaget aioli og salat. Det må være hjemmelaget aioli, den man får kjøpt er uspiselig etter min mening. Det samme gjelder forresten potetsalat, jeg skjønner ikke at det er mulig å lage noe så vondt som disse boksene de har i butikkene.

I dag er det jo ikke så varmt som det har vært, så nå kan jeg servere varm mat igjen. Det er breiflabb i grønn peppersaus på menyen i dag, en av de fiskene jeg liker aller best. Og senere i uken skal jeg nok lage min spesielle fiskesuppe.

Ellers henviser jeg til flere oppskrifter på matbloggen min, Mammas Kokebok.

Reklame