Engelsviken09 montasje

For 6. året på rad tok vi går kveld turen til Engelsviken Brygge for å oppleve Taubekonsert med Tre som Taube. De er egentlig 5 personer, men kaller seg likevel Tre som Taube. Dette er 12. gangen de har denne sommerkonserten og det er like stor suksess hvert år.

Siden Evert Taube etterlot seg en enorm mengde med viser og dikt har gruppen nok materiell å ta av. Hvert år har konserten et nytt tema, i år var det “Kalla den Änglamarken”. Nissa Nyberget er primus motor for oppsetningen og den som velger ut og arrangerer visene. Vi fikk høre både kjente og ukjente viser, blant annet Maj på Malö, Nocturne, Kärleken og vinden, Fritjof i Arkadien og selvsagt Änglamark.

Det var flott stemning dette året også, det er umulig ikke å bli revet med av gruppens smittende humør og spilleglede. Oppsetningen hadde premiere 30.juni og spilles frem til 17.august. Et besøk anbefales på det varmeste.

Anmeldelse av forestillingen finner dere HER

En omtale av besøket vårt i fjor sommer finner dere HER.

Anmeldelse av restauranten finner dere HER

I kveld er det konsert med Ole Paus som står på programmet.

http://www.youtube.com/get_player

Reklame