Tiden går jammen fort. Jeg har nemlig 1- års jubilum som blogger. Hadde helt glemt det, men så oppdaget jeg at det er 1. juli i dag, og jeg skrev mitt første blogginnlegg 25. juni i fjor. Så jubilumsdagen er jo allerede passert faktisk.

Da jeg startet med bloggingen var det fordi jeg ville bli litt kjent med dette før jeg startet med elevblogging. Tenkte jeg kanskje skulle holde på en måned eller noe sånt. Men det har blitt 237 innlegg så langt, og jeg liker egentlig å blogge litt innimellom. Har imidlertid ikke klart å lage noen temablogg som så mange har, min blogg er et sammensurium av alt mulig, både faglig og privat.

Har jeg hatt noen nytte av å være blogger og har jeg lært noe av det? Ja, absolutt. Jeg har fått kontakt med blogosfæren og derigjennom skaffet meg mye ny kunnskap innenfor ikt og andre skolerelaterte og pedagogiske emner.

Jeg startet med elevblogging i 2 klasser også. Det startet bra, men vi klarte ikke å følge det opp hele skoleåret. For det første erfarte jeg at mange elever på yrkesfaglig studieretning ikke er like glade i å skrive som de fleste elevene på allmenn. Innleggene deres var ikke gode nok når det gjalt refleksjon f.eks. Mitt store ønske var at jeg også kunne ha disse klassene i norsk fordi norskfaget er bedre egnet til blogging enn reiselivsfaget, men det fikk jeg ikke.

Kommende skoleår har jeg tenkt å fortsette med blogging, men bare i en klasse. Jeg synes det var krevende å følge opp 2 klasser, og tror det vil fungere bedre med bare en. Dessverre fikk jeg ikke klassen i norsk kommende skoleår heller. Jeg håper bare at norsklæreren i klassen også er interessert i blogging siden jeg ser for meg et samarbeid mellom reiseliv og norsk.

Personlig kommer jeg også til å fortsette med blogging. Om det fortsetter på samme måte som nå med en “alt mulig blogg” eller om den vil bli mer temaorientert etterhvert gjenstår å se.

forste

Reklame