Montasjetrondheim I forbindelse med at mannen min har et jobboppdrag i Trondheim har jeg slått meg med på en liten før-sommerferie. Bor på Rica Nidelven Hotell som er et helt nytt hotell ved bredden av Nidelven. Flott hotell som absolutt kan anbefales.

I går spiste vi middag på restaurant Dråpen, også beliggende ved Nidelven. Det var en nydelig restaurant med utsøkt mat. Skal snart skrive en reward på Tripadvisor om denne restauranten.

Etter middagen ruslet vi en tur i byen. Skulle egntlig besøke Akevittbar No 1 siden mannen min hadde med noen Morsaglass til dem.Men så viste det seg at den holdt stengt på søndager og mandager, så da var det bare å rusle videre.

Vi havnet i stedet på en fotballpub hvor massevis av Rosenborgfans så på kampen mellom Rosenborg og Vålerenga. Til deres store glede vant visst Rosenborg. (Fotball er ikke min store interesse for å si det slik). Imidlertid var det mange hyggelige mennesker der som vi kom i snakk med. Blant annet en som kan være behjelpelig med å organisere studietur for mine reiselivselever hvor tur med Hurtigruten inngår. I dag er vi invitert med på båttur på Nideleven med den samme personen.

Hyggelige mennesker finnes overalt heldigvis.

Reklame