illness

Image by cambiodefractal via Flickr

Under oppholdet vårt i Spania var det mye sykdom. Jeg tror faktsk samtlige elever slet med forkjølelse, halsproblemer etc. Den eneste som var 100% frisk hele tiden var jeg. Egentlig ganske rart siden jeg var sammen med dem hele tiden. Men jeg er et menneske som nesten aldri er syk, så det skyldes vel god helse da.

Men så smalt det for meg også, for en uke siden våknet jeg opp og følte meg sykere enn jeg har gjort på mange år. Ingenting fungerte, følte jeg hadde vondt overalt, til og med i fingrene. Jeg orket ingenting, lå bare rett ut. Og jeg ble ikke friskere heller, det ble verre for hver dag føltes det som. I dag føler jeg meg litt bedre, men er langt fra frisk. Men i dag klarer jeg i alle fall å skrive litt på bloggen og jeg har også satt på vaskemaskinen.

For en person som alltid er frisk har det ikke vært noen hyggelig opplevelse å føle seg SÅ syk. Jeg tenker på de som virkelig er syke, som har en alvorlig kronisk sykdom for eksempel. Hvor fælt må ikke de ha det? Selv har jeg følt meg som verdens sykeste person denne uken, og jeg kan ikke forestille meg hvordan det ville vært å ha det slik hver eneste dag. Jeg må si jeg er glad for at dette er noe som går over igjen.

Reblog this post [with Zemanta]
Reklame