Jeg har noen blogger, twitterkonto, er med i Del & Bruk, har Facebook pluss en del andre ting også. Det tar tid hvis jeg skal være aktiv på alt jeg er med i. Så jeg skjønner virkelig ikke hvordan noen klarer å levere lange, gjennomtenkte og velskrevne blogginnlegg med jevne mellomrom, twitre flere ganger hver dag, være aktive på D& B med egne forumsinnlegg, lage fine undervisningsopplegg osv. Jeg har ikke en sjanse i havet til å kunne være så aktiv. Da må jeg jo sitte konstant foran PC’en hele dagen føler jeg, og det går bare ikke.

Nå mens jeg befinner meg i Spania en periode sammen med en av klassene mine bruker jeg mye tid på Spaniabloggen hvor jeg blant annet legger ut bilder og skriver litt så ofte jeg kan. Dette gjør jeg for at elevenes familie og venner i Norge kan holde seg oppdatert. Men det tar mye tid, så Kofferten blir det ikke så mange innlegg på. Og så er jeg jo lærer her også + leder for hele opplegget.

Når det gjelder Twitter så har jeg ennå ikke fått helt sansen for det, jeg ser ikke helt poenget. Det er jo mest et sted hvor man forteller hva man holder på med i øyeblikket, «Jeg har rettet 10 besvarelser», «Jeg har jogget 10 km» osv. Noen få ganger ligger det nyttige linker der, men ikke så veldig ofte. Så Twitter er nederst på min prioriteringsliste. Skulle imidlertid gjerne vært mer aktiv på D & B, men det er ikke så lett akkurat nå i alle fall.

Men jeg beundrer de som får til alt sammen og som i tillegg har tid til overs, skulle gjerne hatt en oppskrift på hvordan de får det til 🙂

Foto: Torill – Vår i Jerez

Reklame