Har flyttet inn på Campus el Sabio fordi jeg vil gjøre meg litt kjent, teste det tekniske osv før elevene kommer. Og her bor mannen min og jeg alene i et kjempebygg som er beregnet på 2-300 studenter. Den eneste som befinner seg her, bortsett fra oss, er en vakt i resepsjonen. Campus el Sabio skulle jo vært fullt av studenter, men pga diverse problemer er det ikke blitt slik. Nå fremstår det nærmest som et spøkelsesbygg, helt tomt med enorme salonger, terrasser etc. Alt er avlåst også, hver gang vi skal gå et eller annet sted innenfor veggene må vakten kontaktes for å låse oss inn. Vi må låses inn til svømmebassenget og tennisbanen som er utendørs også. Er ikke betrodd nøkkel til klasserommene en gang. Hadde tenkt å gjøre meg litt kjent med det tekniske i klasserommene, men synes det er litt ubehagelig å kontakte vakten hver gang. Og så skal han stå der og iaktta meg mens jeg holder på. Det er ikke noe særlig akkurat.

I dag skal vi besøke bodegaen Fernando de Castilla og eieren Jan Pettersen, noe vi også har gjort flere ganger tidligere. Fortsatt surt og kaldt til tross for sol fra skyfri himmel.

Reklame