Her i Jerez er det et lite hotell som heter Chancilleria. Det ligger i den gamle bydelen i en gate som er så trang at det så vidt er plass til en liten bil. For flere år siden begynte eieren, Antonio, å restaurere den gamle bygningen og for 1 1/2 år siden kunne hotellet åpne dørene. Det har bare 14 rom, og ingen rom er like. Når man står på takterrassen og ser utover byen føler man seg hensatt flere hundre år tilbake i tid – siden man befinner seg i gamlebyen. Det er en magisk følelse. Hotellet har i den korte tiden det har eksistert allerede mottatt flere utmerkelser og priser av forskjellig slag.

På hotellet har de en helt fantastisk restaurant, Sabores. Det er en av de aller beste restauranter jeg har spist på og jeg har faktisk spist på mange gourmetrestauranter både i Norge og utlandet. Mye av æren for dette skyldes chefen deres, Juande, som er en kjent chef i Spania.

Jeg var på Sabores for første gang i fjor vår, og i går kveld gikk mannen min og jeg dit igjen. Det ble nok en gang en stor opplevelse, helt fantastisk mat. Jeg traff også igjen eieren, Antonio, og ba om at mannen min fikk en omvisning på hotellet siden han ikke hadde vært der før. Og som vanlig var Antonio vennligheten selv og viste stolt frem flere av rommene. Mannen min ble så frelst at han umiddelbart booket rom for Feriaen 2010. Feriaen 2009 er allerede fullbooket her i Jerez.

Reklame