dessert1

Jeg er veldig presset på tid om dagen, det er nå bare en uke til jeg reiser til Spania og må ha alt klart. Det vil blant annet si at jeg må ha detaljplanlagt alle timene til den klassen som ikke skal til Spania. Lage oppgaver, tester etc er en del av det. Må også lage det samme for de elevene i “Spaniaklassen” som ikke skal være med (3 personer). Jeg har laget dette i i Googledocs, jeg har lastet alt opp i Scribd og jeg har også lagt det ut på It’s Learning. Men alt er ikke ferdig, hadde tenkt å jobbe med det i dag fordi jeg må ha et system på hva jeg skal gjøre når osv. Men så fungerer altså ikke iTSL i dag, og det er vel første gang jeg har opplevd det.  Og akkurat der finnes også en undersøkelse jeg må redigere. Det er bare så typisk!

Tirsdag kveld skal jeg ha et informasjonsmøte for foreldrene til elevene som skal til Spania. Til dette har jeg laget en presentasjon i Slide Rocket. Typisk meg så har jeg nå begynt å tenke på at det ikke vil fungere, nettet kan være nede også. Jeg er litt sånn at jeg tar “sorgene på forskudd”. Og nå som altså arbeidsskjemaet mitt sprekker pga ITSL så får jeg noia for andre ting også.

Ellers er jeg veldig fornøyd med de oppgraderingene som har skjedd i ITSL, nå fungerer alt så mye bedre synes jeg.

Foto: Rick på Flickr CC

Reklame