norwegian

I dag fikk jeg mail fra en dame i Norwegian som hadde funnet bloggen min på Internett. Hun tilbød seg å komme på besøk i en av reiselivstimene mine for å orientere om selskapet og om mulighet for lærlingeplass/jobb  etc. Hun kunne selvsagt ha oppsporet meg på annen måte også, men jeg synes det er litt gøy at hun fant meg via bloggen min.

Ellers har jeg stilt mitt første spørsmål på Twitter i dag, og det tok 2 minutter før jeg fikk svar. Så jeg skjønner at det er et smart redskap å bruke.DSCF0735

Mandag får jeg besøk i klassen av en dame fra organisasjonen Hjelp til selvhjelp i Afrika. Denne organisasjonen gir enkeltpersoner i Kenya hjelp til å starte sin egen virksomhet som de kan livnære seg av (mikrofinans). En av dem som har blitt hjulpet, Daniel,  har startet sin egen turoperatøvirksomhet, og tilbyr safariturer. Formålet med besøket i klassen er at min vg3-klasse skal samarbeide med denne organisasjonen, og hjelpe til med bl.a. utvikling og markedsføring av disse turene. Tror det kan bli et spennende prosjekt.

Dessverre er jeg blitt syk igjen, og jeg som aldri er syk ellers! Er helt tett og har kjempevondt i hele kroppen, og det var jo akkurat slik jeg var før jeg reiste til Gambia også. Uff! Orker ikke gjøre noe særlig selv om oppgavene står i kø.

Reklame