Jeg er blitt utfordret av Anette denne gangen. Utfordringen er slik:

  1. Gå til «Mine bilder».
  2. Ta ut den 6. mappen og deretter det 6. bildet i denne mappen.
  3. Sett bildet på bloggen og skriv noe om dette bildet.
  4. Inviter 6 nye til å bli med på denne utfordringen.
  5. Link til dem, og la dem vite at de er utfordret.

Den 6. mappen min heter Jerez og inneholder bilder fra den gangen jeg bodde i denne byen, helt sørvest i Spania. Det 6. bildet er dette:

005

Hvis jeg ikke husker feil er dette bildet fra en av de mange vinfestivalene i byen hvor de markerer starten på innhøstingen. Det er tatt utenfor katedralen hvor det var stor fest med musikk og dans og mange tablåer som viste hvordan innhøstingen skjedde i gamle dager. Til slutt kom biskopen ut og leste en bønn og velsignet vinhøsten.

Jeg utfordret 4 stk, men trekker det tilbake og lar det bli med dette.

Reklame