Nå har også jeg, som alltid er frisk, blitt ganske syk. Eller syk og syk, det er vel ikke akkurat så alvorlig for å si det sånn, men slitsomt for den det gjelder. Jeg er nemlig blitt forkjølet på en måte. Har ikke så mange forkjølelsessymptomer egentlig, men er fullstendig utmattet og hoster døgnet rundt. Det er det som er så slitsomt, får jo ikke sove siden jeg hoster hele natten, og dagen også. Og nå er jeg like støl i kroppen som etter en hard treningsøkt.

Jeg hater å være forkjølet, for da er man jo egentlig ikke syk «på ordentlig», men likevel syk. Orker ingenting, har bare lyst til å ligge under dyna og sove (som altså ikke er mulig). Dessuten har jeg ikke tid heller. Nå må jforkjøleteg snart kjøre til skolen for å underskrive på karakterprotokollen, og jeg føler egentlig at jeg ikke orker. Heldigvis er elevene ute i praksis, så jeg har ingen undervisning i dag. Så må jeg handle, det orker jeg heller ikke egentlig. Så burde jeg vaske huset, men orker ikke det heller.

I morgen skal jeg egentlig på et «etterjulebord» i en forening hvor mannen min er president, men det orker jeg ikke tenke på en gang akkurat nå. Og så må jeg pakke til Gambiaturen på mandag. Må være på Gardermoen allerede kl 0500 på morgenen, og det orker jeg i alle fall IKKE å tenke på nå.

Jeg vet at jeg ikke er «ordentlig» syk, men du verden hvor slitsomt det er likevel. 😦

 

Foto: 91RS på Flickr CC

Reklame