Jeg blir nesten sprø av alle avisene vi får hver morgen, så det er altså ikke jeg som vil ha dem. Det er mannen min som er så til de grader «avisoman». Hver morgen er kjøkkenbordet fullstendig dekket av aviser, så det er nesten ikke plass til tekoppen min en gang. Nå har også Aftenposten Aften begynt å komme på morgenen, så da er det endavis7a en som tar opp plassen. Hver morgen får vi:

Aftenposten

Aftenposten Aften

Dagens Næringsliv

Moss Avis

Moss Dagblad

Og rett som det er har disse avisene bilag som gjør at det blir enda mer papir. Selv blar jeg bare gjennom noen av dem, og leser heller nyhetene på nett. Men mannen min foretrekker altså papir. Og noen ganger kjøper han Finansavisen og Morgenbladet i tillegg. Jeg skulle virkelig ønske at han kunne gi slipp på noe av alt dette papiret, stakkars avisbud!

Reklame