hai1

Datteren min og kjæresten er for tiden på flere ukers rundreise i Fransk Polynesia. For tiden er de på en øy som heter Manihi, det nærmeste man kan komme et romantisk paradis. Her bor de i overwaterbungalow, fanger fisk med harpuner, svømmer med bl.a. haier og rokker og kunne ikke hatt det bedre.

I går gjorde kjæresten et skikkelig romantisk stunt som jeg bare MÅ skrive om her på bloggen. Da de kom tilbake fra frokost hadde han sørget for at hele bungalowen var fylt av blomster, blomster absolutt overalt, til og med på badet. På kvelden hadde han sørget for privat 5-retters middag i bungalowen med trykte drommemann3menyer hvor det stor «Dear Mr and Mrs …..». Et eget orkester spilte bare for dem, de satt på troner og ble dekket av blomster. «Jeg følte meg som en prinsesse», sa datteren min, og det skjønner jeg veldig godt.

Han må da være det nærmeste man kan komme en drømmemann, eller?

Reklame