Jeg har fått en award i dag. Trodde det helst var andre typer blogger som fikk det, men jammen fikk jeg en jeg også. Har fått den fra Anette som har en flott blogg, Anettes Hobbyverden. Tusen takk, Anette! Hvis dere er interessert i forskjellige typer kortlaging og scrapping så anbefaler jeg et besøk på denne bloggen.

award2

«Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET- nærhet i rom, tid og forhold! Disse bloggene er usedvanlig sjarmerende og søte,og formålet er å finne og være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser eller selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelsene er kuttet vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig og gi litt ekstra oppmerksomhet til disse!Gi denne awarden til seks bloggere som igjen må velge seg nye seks…»

Men jeg vet ikke hvem jeg skal gi denne awarden videre til, for ingen av de bloggene jeg følger med på mottar eller gir awards. Men jeg har en tidligere elev, Vilde, som for tiden jobber frivillig for Røde Kors i Gambia. Hun har opprettet en blogg hvor hun deler sine tanker og opplevelser med leserne. Jeg gir denne awarden videre til henne som en oppmuntring for det arbeidet hun gjør. Så utsetter jeg å gi den videre til andre.

Reklame