Jeg har ikke vært på jobb på 4 uker, en uke permisjon i forbindelse med eksamen og så en uke avspasering før den vanlige juleferien. Og på 4 uker kommer man langt vekk fra det som har med jobb å gjøre. Jeg har ikke akkurat sett frem til å starte opp igjen.
Fra jeg landet på Gardermoen fredag kveld og frem til nå har jeg frosset mer enn jeg trodde var mulig. Det startet på Gardermoen. Tok buss til parkeringen på P4 og skulle låse opp bilen. Den var virkelig helt igjenfrosset, det var absolutt ikke mulig å åpne den. Der stod jeg iført mer eller mindre sommerklær i 15 kuldegrader mens mannen min holdt på i ca 40 min før han fikk opp bilen. Da vi kom hjem var selvsagt leiligheten iskald også, brrr. Har ikke våget meg ut i friluft denne helgen i frykt for å fryse i hjel. Og i dag var det også iskaldt, ca 50 grader i forskjell fra Rio.
Jeg tåler kulden dårlig og har veldig lett for å fryse, så derfor er jeg heller ikke så begeistret for å være i Norge om vinteren. Men jeg har jo en jobb her så da er det ikke så mange alternativer egentlig. Men heldigvis er det bare 3 uker til jeg setter meg på flyet for å reise til Gambia og mer varme. Må liksom tines opp med jevne mellomrom.

Reklame