brasilkollasj1 IguazuFalls

Så er vi hjemme igjen fra Brasil etter 3 uker. Det har virkelig vært en strålende tur på alle måter. Et reisemål vi vil besøke igjen er Rio, denne byen har alt. Og vi så ingenting til all den kriminaliteten vi var blitt tutet ørene fulle av før vi reiste. Neste gang ønsker vi å kombinere Rio med Buenos Aires siden jeg har utrolig lyst til å oppleve Iguazu, verdens råeste fossefall på grensen mellom Argentina og Brasil.

De absolutte høydepunktene på turen har for min del vært:

  • Corcovado (Kristusstatuen)
  • Nyttårsfeiringen
  • Sugarloaf (Sukkertoppen)
  • Beachbuggyturen
  • Folkelivet i Rio
  • Mengder av fersk sjømat
  • Strendene

En ting har vært spesielt negativt på turen, av en eller annen grunn har det ikke vært mulig å komme inn på nettet med skole-PC’en jeg hadde med. Men kabel gikk det greit, men altså ikke med trådløst. Ble koblet til, utmerlet signalstyreke, men der stoppet det. Dette skjedde på alle hotellene. Dataansvarlig må gjøre noe med dette ellers kan jeg umulig ha med meg klassen 5 uker til Spania hvor de skal jobbe trådløst hele tiden, og jeg i tillegg må arbeide med studiene mine over nettet.

Det andre som alltid er negativt med så lange reiser er selve forflytningsprosessen. Det er veldig langt med 16 timer i fly. Og hver gang jeg kommer hjem fra disse lange turene sier jeg «Dette var siste lange turen», men så går det et par dager og så er jeg i full gang med planlegging til neste tur.

Reklame