I ettermiddag flyr vi til Rio de Janeiro, gleder meg. Vi skal bo paa et hotell som ligger rett ved Copacabana Beach og har 13 etg og takterrasse. Flott med tanke paa fyrverkeriet nyttaarsaften :-). Jeg er saa fasinert av fyrverkeri og har sett noen helt fabelaktige. Blant annet paa Mont Saint Michel i Normandie. Det er nok det flotteste hittil. Men fyrverkeriet paa Copacabana er jo verdensberomt saa jeg gleder meg virkelig til aa oppleve det. Vaager oss ikke ned paa selve stranden da, det er ca 2 millioner mennesker samlet der, og det er saa trangt at man ikke faar beveget seg. Dessuten skjer det visst ca 10 drap der paa nyttaarsaften.

Vi har en del planer for oppholdet. Kristusstatuen maa vi jo besoeke, Sukkertoppen ogsaa. Lurer ogsaa paa om vi skal besoeke en Favela. En person som er oppvokst der kan ta oss med for aa vise oss hvor velfungerende noen av disse favelaene kan vaere. Mannen min har ogsaa planer om aa leie et helikopter for aa oppleve Rio fra luften. Vi faar se hva som skjer. Maa jo bade og sole oss paa Copacabana ogsaa, kan ikke ha vaert i Rio uten det.

Oensker de som er innom bloggen en hyggelig romjul.

Reklame