Sitter igjen paa en internetcafe. I gaar hadde vi julekveldsfeiring her i Brasil, og hadde egentlig forskjellige valg naar det gjaldt feiringen. Vi kunne meldt oss paa et arrangement paa en av restaurantene rundt her, vi kunne meldt oss paa norsk jul med ribbe, medisterkaker etc, og vi kunne feire jul sammen med brasilianerne. Valget var ikke saa vanskelig, vi valgte brasiliansk og angrer ikke paa det. Tok taxi til en lekker restaurant hvor en del av den brasilianske middelklassen og overklassen hadde samlet seg. Nydelig mat som bl.a. bestod av hummer og sushi. Maa si det smakte bedre enn den tradisjonelle norske julematen 🙂

En kjempeflink jazzsangerinne stod for underholdningen,men sang bare EN julesang paa en noe utradisjonell maate (Feliz Navidad). Koselig likevel selv om julestemningen uteble. Mange familier med alt fra oldemor og nedover satt ved langbord og delte ut gaver, spiste, drakk og koste seg.

En ting som ikke har noe med julen aa gjoere er at jeg ikke skjoenner hvorfor jeg ikke kan bruke PCen min paa hotellet. De har traadloest nett, jeg er koblet til og signalstyrken er utmerket. Allikevel kommer jeg ikke inn paa nettet. Siden jeg har med skole-PCen lurer jeg paa om det kan vaere lagt inn en sperre el.l. som hindrer at jeg faar koblet til. Hadde kabel paa det andre stedet, og da gikk det helt greit. Utrolig irriterende i alle fall.

Reklame