Sitter naa paa en internettcafe. Ikke saa mye som minner om julaften her, ingenting egentlig. Har ikke noe imot det, men litt jul kunne del vel vaert, vel. Eneste julesangen jeg har hoert er Jingle bells sunget av en julenisse i badebukse paa stranden. Men jeg ville ikke byttet ut solen og varmen med all verdens julesanger i Norge. Savner datteren vaar litt, men hun har det bra og reiser med kjaeresten til Polynesia i morgen tidlig. Har faatt sms av henne og hun satt og saa paa Tre noetter for Askepott.

I kveld skal vi paa en fin restaurant har vi tenkt. Ligger et stykke unna saa vi maa ta taxi. Der har de all verdens forskjellige buffeter, bl.a. sushibuffet. Dessuten har de all verdens nygrillet kjoett som de baerer rundt paa store spyd og serverer folk det de oensker.

Ellers er det herlig mat her nede, det er stort sett fisk og skalldyr. Siden det er min favorittmat passer det meg utmerket.

Naa venter stranden. Og med dette oensker jeg alle som er innom bloggen en riktig

God jul!
Reklame