Klokken er nå 0600 på morgenen og her sitter jeg og skriver. Får ikke sove noe særlig, våkner rundt 0300 og da blir det ikke mer søvn. Airconditionen bråker forferdelig, og jeg har brukt ørepropper. Men i natt gjorde jeg ikke det pga det innsektet som fortsatt har tilhold i øret. Er redd for å dytte det lenger inn.
I dag er det siste dagen vi er her, flytter i formiddag til en by som heter Ponta Negra. Her vi befinner oss nå er det veldig laidback, svært få restauranter og ikke noe uteliv. Nå skal vi flytte til kontrasten, der det kryr av mennesker, restauranter osv. Morsomt å oppleve litt av hvert. Vi skal bo på et hotell som ligger rett på strandpromenaden med en stor balkong rett ut mot havet. Jeg tror ikke det er nett-tilgang der, men jeg kommer nok til å besøke internett-cafeer. Vanskelig å klare seg uten PC-kontakt med omverdenen.
Bildene jeg har satt inn er fra beachbuggyturen i går. Nederst er det flåtene vi ble fraktet over en elv på. Ingen motor, vi ble staket over med rå muskelkraft. Miljøvennlig i alle fall, men det spørs vel om det hadde vært tillatt i Norge. Buggyen vi kjørte gikk dessuten på gass, ikke bensin.
Det er litt rart å tenke på at i morgen er det lillejuleaften, jeg har ikke en smule av julestemning. Men det er deilig å slippe alt stresset hjemme med gaver og mat og alt som hører med

Reklame