I dag har vi vært på beachbuggytur, det var utrolig kult. Det gikk i rasende fart oppover og nedover i sanddynene så sandspruten stod.

På veien kom det et eller annet innsekt og fløy rett inn i øret mitt, og det kom ikke ut igjen. Det holdt på å surre og bevege seg der inne. Kanskje har det stukket, for det var utrolig vondt. Mannen min pøste på med vann for å få det ut, uten resultat. Reiste til Farmacia og kjøpte 96% alkohol som ble tømt inn i øret for å drepe dette uvesenet. Og da døde den nok, for den sluttet å surre i alle fall. Eller kanskje den bare fikk alkoholsjokk og begynner å surre igjen, for den befinner seg fortsatt der. Har nå kjøpt olje som er tømt inn i øret og deretter vann for å se om den kommer ut. Ingen resultat foreløpig. Utrolig ubehagelig, men nå er det ikke smertefullt i alle fall.

I dag har jeg også holdt en iguana for første gang. Så disse merkelige skapningene for første gang i Mexico for noen år siden. Flotte dyr i forskjellige farger, noen er grønne, noen er blå, noen er røde og de finnes sikkert i andre farger også. Den jeg holdt i dag var ikke så fargerik, men kjempeflott allikevel.

Reklame