Nå er det vår 3. eller 4. dag her i Brasil. Det er ikke så lett å holde styr på dagene. I går var det i alle fall den 18., og endelig eksamensdag for meg i Norge. Den fikk jeg heldigvis levert før jeg reiste. Men nå må jeg printe ut en egenerklæring, underskrive, scanne og maile til Høgskolen. Ikke så lett her nede, ikke akkurat så mange muligheter til å gjøre denslags «akrobatikk» på PC’en for å si det slik. Men heldigvis har vi truffet en hyggelig mann med eget firma som tilbød seg å hente meg, ta meg med til kontoret og hjelpe meg med dette. Takk for at det finnes hyggelige og hjelpsomme mennesker!
Ellers er jeg nesten for første gang i mitt liv blitt skikkelig solbrent. Solen er utrolig sterk her, og man bør minst bruke solfaktor 35. Det har selvsagt ikke jeg gjort, og det får jeg svi for nå. Blir ingen soling i dag i alle fall.
I morgen skal vi ta turen til en lagune som ligger i nærheten, håper jeg ikke er så solbrent da. Må prøve å kjøpe solkrem med høy faktor i dag. Overimorgen skal vi på beachbuggytur hele dagen, det gleder jeg meg til. Og dagen deretter flytter vi til et nytt sted, og blir der noen dager. 27. flyr vi til Rio for å feire nyttårsaften. Her kommer jo nyttårsaften en del timer etter Norge.
I går var vi på en eller annen fellesmiddag som egentlig skulle vært et grillparty. Vi ble bare invitert helt tilfeldig av de som bor her nede. Har smakt bedre mat, og vinen er vel den verste jeg noensinne har smakt, m en hyggelig likevel.
Soving blir det ikke mye av. Hvis vi har på aircondition bråker det verre enn et godstog, og hvis vi ikke har den på så svetter vi oss fordervet. Ikke så greit.
Det er veldig ustabilt nett her, og vanskelig å publisere noe på bloggen. Bilder har hittil vært umulig, får se hva som skjer nå.
Jeg ønsker alle som måtte stikke innom bloggen en fortreffelig juleferie. Feliz Natal.

Reklame