Nå har jeg levert alt jeg skal til eksamen så nå ligger det å «godgjør» seg i eksamensmappen. Det har vært et stress med eksamen, tror jeg begynner å bli for gammel til dette. Forrige gang jeg tok et slikt studium sa jeg «Aldri mer», men det hadde jeg visst glemt i vår da jeg meldte meg på dette. Men nå sier jeg i alle fall definitivt «Aldri mer».

Jeg har lest utrolig mye faglitteratur dette halvåret, men det har også blitt tid til noe skjønnlitteratur. Det kan jeg nemlig ikke leve uten. Har lagt ut en liste over bøker jeg har lest dette halvåret i sidemenyen på bloggen. Dette har jeg gjort fordi jeg synes det er morsomt å se hva jeg har lest hvert år. Har lest veldig mye bra litteratur, men det er to bøker som peker seg ut. Det er Balansekunst av Rohinton Mistry og Boktyven av Markus Zusak. Den førstnevnte har jeg omtalt  i et annet innlegg. Det er bøker jeg vil bære med meg resten av livet, det er det ingen tvil om. Og hvis du som evt leser dette innlegget bare skal lese to bøker i år så sier jeg: Les disse to.

Nå skal jeg vurdere ferdig de elevbesvarelsene som gjenstår, og så må jeg pakke. Det liker jeg ikke spesielt godt, men det må jo gjøres. I morgen tidlig går ferden til Brasil.

advent

Reklame