Nå er jeg så heldig at jeg har fått delta på konferanser i Seattle, i Berlin og i Wien, og alt dette på samme dag 🙂 Så heldig er det nok ikke alle som er.

Grunnen til denne ganske voldsomme konferanseaktiviteten er selvsagt at flere bloggere som fysisk er til stede på konferansene legger ut meget fyldige referater fra forskjellige foredrag. Det er bare helt supert, man får på en måte tatt del i noe som man ellers bare kunne drømt om.

Jeg er ganske trett i hodet etter all reflekteringen min, dessuten forkjølet, så dagen i dag har jeg brukt mye til disse konferansene. For det er ikke bare å lese gjennom referatene, det er også lagt på linker i disse referatene slik at man kan lese mer om de forskjellige temaene. Det er rett og slett helt fantastisk.

I dag har jeg vært med June Breivik på 3-dagers konferanse i Online Educa , Berlin. Hun har forresten er flott blogg som jeg nå har lagt til i listen min, skriver mye om pedagogikk. Videre har jeg vært med Ingunn Kjøl Wiig på Microsoft sin konferanse, School of the Future World Summit 2008,  i Seattle. Og jeg har også rukket å delta på ministermøte om digital inkludering i Wien gjennom Øystein Johannessen sin blogg.

Selv har jeg aldri hatt mulighet til å delta på slike konferanser, derfor er det så flott å få ta del i dem via andre og lese om massevis av spennende temaer. Så jeg er virkelig takknemlig for at det finnes mennesker som deler så rundhåndet med seg av det de opplever. Det er også flere enn de som er nevnt her, men akkurat i dag er det dem som har tatt meg med rundt i verden og utvidet min horisont. Takk!

blogg8

Reklame