analysere1

Holder på med eksamen fra morgen til kveld, og så mye som jeg har reflektert i det siste har jeg knapt gjort før tror jeg. Det er liksom ikke mer å reflektere over føler jeg.

Når vi har skrevet våre mappeoppgaver gjennom dette halvåret som har gått så har vi selvsagt måttet reflektere grundig over det vi skriver. Så har vi måttet levere en aktivitetslogg, og her har vi også måttet levere et refleksjonsdokument hvor vi reflekterer over det utvalget vi har gjort. Og nå i forbindelse med eksamen skal vi levere to av de mappeoppgavene vi tidligere har levert, og da skal vi også levere et refleksjonsdokument over dette utvalget. Jeg føler meg skikkelig «utreflektert» for å si det på den måten. Tenkte for litt siden at når dette studiet er over skal jeg aldri mer reflektere over noe som helst. 😉

Men i kveld skal jeg i alle fall på julebord, det skal bli deilig å koble av fra eksamen en kveld i alle fall. Så får jeg bare reflektere videre i morgen.

 

Foto: Spojeni på Flickr CC

Reklame