birthday I dag, lørdag 22.11. har jeg bursdag. Det er liksom ikke like gøy å ha bursdag lenger, et år eldre liksom. Det var annerledes da jeg var liten, for ikke å snakke om da jeg fylte 18. Men, men – litt koselig med bursdag uansett. Får besøk av datter m/ venn og vi skal ut å spise i kveld. Ikke noe stress med matlaging for meg i dag, ikke kakebaking heller. Har bare kjøpt en kake. Er egentlig litt «redd» for å lage mat til vennen til datteren min, han er rene Eyvind Hellstrøm på kjøkkenet. Så uansett hva jeg gjør så kan det aldri måle seg med hans kreasjoner.

Ellers har jeg snart eksamen også. Har skrevet flere innlegg på bloggen om mine tvil om hva jeg skal gjøre, skal jeg avbryte studiene for å konsentrere meg om læreboken jeg skal skrive eller skal jeg takke nei til å skrive lærebok? Har foreløpig bestemt meg for å ta eksamen til jul (15 studiepoeng) og så avvente situasjonen. Kanskje prøve begge deler. Men så har det også dukket opp enda et tilbud på bokfronten, og det vet jeg i alle fall ikke hva jeg skal gjøre med. Lysten er der, det er verre med tiden. Har full jobb også. Men det er klart det må gå ut over noe. For øyeblikket har jeg 50-60 elevbesvarelser jeg ikke har hatt tid til å rette. Stakkars elever, de jobber og sliter og får ingen respons. Har alltid satt min ære i å være rask med tilbakemeldinger så jeg føler det ubehagelig nå når elevene må vente.

I dag må jeg starte på den siste store oppgaven før eksamen. Dette er et gruppearbeid og vi skal samarbeide i googledocs og msn. Det er ingen enkel oppgave vi skal gjøre denne gangen heller, den krever sin kvinne for å si det sånn. Får bare bite tennene sammen og sette i gang. Mine gruppemedlemmer har ikke meldt seg ennå, så de tar det vel litt med ro en lørdag formiddag. Jeg kan ikke jobbe så lenge i dag for mine bursdagsgjester kommer allerede rundt 1530, og litt må jeg jo forberede.

 

Foto: Homed Saber på Flickr CC

Reklame