For en tid tilbake skrev jeg et innlegg på bloggen om mannen min som hadde en stor svults i kneet som hkne1eldigvis ikke var ondartet likevel. Akkurat i dette øyeblikket ligger han på operasjonsbordet på Radiumhospitalet for å fjerne den. Svultsen er 5×7 cm og har spist opp mesteparten av bensubstansen. Det betyr at det er en stor og omfattende operasjon som skal gjennomføres. Det er uvisst om de skal sprøyte inn en eller annen slags substans/ sement for å fikse det eller om de skal skifte hele kneet. Vet ikke hvor lenge han blir værende der, men håper han kommer fort hjem igjen. Ville visst trenge en lang opptrening/ rekonvalesens og må visst bruke krykker i flere måneder. Og så han da, han som er den mest aktive person jeg kjenner.

Det som er dumt er at jeg reiser til Stavanger med elevene mine i morgen, og får ikke besøkt ham. Det er jo ganske kjedelig å ligge på sykehus uten besøk så jeg håper noen andre i familien kan ta seg tid.

I dag må jeg til tannlegen igjen også. Skal sette krone på en jeksel og skulle ha rotfylt en annen. Men den rotfyllingen må nok vente, det er fortsatt betennelse. Har knasket smertestillende i 2 uker så nå håper jeg han får tatt knekken på betennelsen så jeg slipper å ha så vondt hele tiden.

Foto: krossbow på Flickr CC

Reklame