Jeg har fått forespørsel om jeg kan være medforfatter i en lærebok om reiseliv og språk. Mitt ansvar skal i såfall være å skrive den delen som dreier seg om digitale ferdigheter. Jeg er veldig i tvil om hva jeg skal svare. Fskriveor det første har jeg skrevet en lærebok tidligere og vet at det er en kjempejobb som tar mye tid. Og er det noe jeg ikke har så er det tid. Full jobb og studier ved siden av er nesten mer enn jeg makter. På den annen side så har jeg klaget mye over at digitale ferdigheter ikke er ivaretatt i noen av lærebøkene vi bruker i reiselivsfaget. Nå har jeg muligheten til å gjøre noe med dette. Men så er jeg også  veldig fersk når det gjelder dette temaet, begynte å sette meg inn i det i sommerferien i år. Så jeg vet virkelig ikke hva jeg skal svare. Lå og tenkte frem og tilbake i hele natt tror jeg.

På fredag var jeg på konferanse på Sadvika vgs, «Tid for digitale løft», og nå står jeg også på farten til Sandvika. I dag er det vurderingskriterier som er temaet. Når jeg ser ut av vinduet har jeg virkelig ikke lyst til å gå ut. Det sprutregner horisontalt og blåser noe forferdelig. Men det er vel ingen vei utenom.

 

Foto: dbdbrobot på Flickr CC

Reklame