Jeg føler meg veldig priviligert som har den mannen jeg har. Han er så utrolig hjelpsom og snill – alltid. I 2008_0504rølp0175går kveld satt jeg som vanlig ved PC’en og arbeidet med oppgaver til studiet samt en presentasjon jeg skal ha i Stavanger til uken. Når jeg holder på slik så stenger jeg verden ute, og verken ser eller hører det som skjer rundt meg. Men plutselig ble jeg oppmerksom da han dultet borti stolen jeg satt på. Da var han i full sving med rengjøring og hadde støvsugd, tørket støv, vasket gulv, skiftet på sengen og vasket klær. Det er bare helt fantastisk synes jeg, han er verdt sin vekt i gull og mer til.

Jeg tenker også på hvor kjedelig det må være å være gift med meg for tiden. Jeg har lagt nesten alt sosialt liv på hyllen dette året for å kunne konsentrere meg fullt ut om studiene ved siden av jobben. Jeg kan rett og slett ikke prioritere annerledes nå. Heldigvis har han mange interesser så han har i alle fall ikke lagt sitt sosiale liv på hyllen. Denne uken har han vært opptatt hver eneste kveld med det meste fra portugisisk vinsmaking til bystyremøte.

I desember reiser vi også 3 uker til Brasil, så da får vi forhåpentligvis gjort noe hyggelig sammen i alle fall.

Reklame