familiekollasj

For første gang på 2 måneder tok jeg meg fri i går kveld. Besøkte datteren vår og vennen hennes for å spise middag. Det var utrolig hyggelig. Fikk servert ovnsbakt chevre med valnøtter og deretter svinefilet med Dijonsaus og til slutt en dessert som var egenkomponert av hennes venn. Alt smakte helt nydelig, så nå skal jeg også snart begynne å bruke Mammas Kokebok igjen, der står nemlig oppskriften på svinefilet i dijonsaus.

Desserten var et kapittel for seg, med kalvedans, friterte bananer med likør, valnøtter, vaniljeis og mer til. Det hele ble flambert ved bordet. Vennen hennes er en skikkelig chef og en mester på kjøkkenet og han tilbereder gourmetmat flere ganger i uken. Morsomt å se hvordan han jobber når han er chef. Det er i en helt annen klasse enn meg.

Det var deilig å ta seg fri en kveld og få servert nydelig mat og bare kose seg.

Reklame