tann2

Det er bra å ha tenner, ikke minst gode tenner. Det har ikke jeg dessverre. De siste årene har disse tennene kostet meg en formue. Det er helkroner og halvkroner og rotfyllinger rett som det er.

For omtrent 3 uker mistet jeg baksiden av en jeksel, men jeg har ikke gjort noe med det. Tannlegebesøk er ikke det jeg gjør med størst glede her i livet for å si det sånn. Men så har det blitt mer og mer vondt, i går kveld var det helt forferdelig. Og i dag enda verre. Jeg orket ikke spise noe annet enn en youghurt, og det var bare såvidt. Ringte tannlegen min fra jobben og fikk heldigvis en time etter at jeg var ferdig.tann3

Det er det verste tannlegebesøket til nå, helt forferdelig. Det viste seg nemlig at det var betennelse i tannen ved siden av den jeg hadde ødelagt også. Satt i tannlegestolen omtrent 1 1/2 time og til tross for flere bedøvelser var det nesten ikke til å holde ut. Fikk på noe provisorisk inntil jeg skal få på ordentlig krone på den ene + rotfylle den andre. Og prisen blir visst 10-12 000 kroner. DET er sure penger, det.

Foto: tuppas og joi på Flickr CC

Reklame