Litt av et sjokk å våkne og se ut av vinduet i dag morges. Det hadde snødd, massevis av snø overalsnow1t. Det er bare 29.oktober i dag, da skal det ikk snø! Jeg hater snø også. Hørte på radioen at det var fryktelig glatt, en person hadde ikke klart å kjøre over en fartsdump her i Moss en gang. Bilene ligger visstnok strødd rundt omkring. Oppfordringen var at biler med sommerdekk burde få stå i garasjen i dag. Jeg har selvsagt sommerdekk, men må på jobben for å holde et kurs. Mitt unikum, altså min kjære mann gikk derfor ned i garasjen klokken 0700 i dag for å legge om til vinterdekk for meg. Han er verdt sin vekt i gull!

Den første snøen kommer jo alltid overraskende, men denne gangen var det ikke varslet en gang. Så ekstrfly1a overraskende denne gangen. Håper bare det forsvinner snart.

En nyhet i dag var at Sterling er konkurs. Sikkert veldig «hyggelig» for dem som har kjøpt billetter og kanskje skulle reise i dag, eller for dem som står et sted i utlandet og skal hjem. De får sannsynligvis ikke refundert billettprisen heller. Men det som var litt «morsomt» med dette er at jeg for en uke siden sa til en del kolleger og elever at de ikke måtte kjøpe billetter med Sterling. Hadde liksom en følelse av at de kom til å få problemer i meget nær fremtid, og jammen fikk jeg rett. Trist uansett, vi trenger både Sterling og Norwegian.

Foto: Hamed Saber på Flickr CC og Travelnews

Reklame