Jeg har lett for å bli begeistret, og når jeg prøver noe som jeg synes er bra bobler jeg nesten over av idéer og lyst til å prøve det ut. I går leverte vi vår første oppgave i studiet der vi har samarbeidet i googledocs. Dette var i starten litt frustrerende, men det gikk seg til etter hvert. Som vanlig brant jeg etter å prøve det ut på elevene mine.

Jeg har brukt litt googledocs tidligere, men ikke på den måten vi gjorde i forbindelse md vår oppgave. Så i dag introduserte jeg en tilsvarende oppgave i docs for min vg3-klasse i reiseliv og kultur. Tanken ersamarbeid selvsagt at vi kanskje kan samarbeide med en annen skole et annet sted i landet. Men nå i starten samarbeider de med hverandre for å prøve det ut.

De skal også kommentere hverandres oppgaver, gi konstruktiv kritikk og gi forslag til forbedringer. Til slutt skal de, som oss, lage et akademisk oppsett og laste det ned som PDF.

Elevene likte det veldig godt og jobbet kjempefint. Ingen av dem hadde peiling på denne muligheten, og nå er de skikkelig tent på å finne en annen skole å samarbeide med. Men dessverre så er det vel kanskje ikke så mange andre videregående skoler med dette faget som bruker digitale verktøy i like stor grad som meg. Er det noen som vet om noen så gi meg beskjed 🙂

Foto: Fastupwards

Reklame